Vanløse Privatskole har siden 1978 haft til huse på Linde Alle i Vanløse, hvor skolen er ejer af to ejendomme. Den ene ejendom gennemgik en renovering og modernisering i  2012 og benyttes særskilt til at huse 8. og 9. klasse. Skolen er centralt beliggende med gode muligheder for at benytte offentlige transportmidler.
Der er 10 minutters gang til Vanløse Station og Flintholm Station. Flere buslinjer har stoppested i nærheden.

Find din rejseplan her:

Fra:

Vanløse Privatskole, Linde Alle 34 - 38, 2720 Vanløse
Tlf. 38 71 56 85.
E-mail: [email protected]

Faste tilkaldevikarer
Faste tilkaldevikarer sikrer stort set 100% gennemførelse af alle planlagte undervisningstimer. Kontaktlærere bakker vikarerne op for at skabe en tilfredsstillende afvikling af vikartimerne.
Ved at give vikarerne grundig information sikres ikke kun gennemførelse af vikartimerne, men også det bedst mulige faglige indhold.

Anden information ...
  • Der kan søges om tilskud til skolepengene efter gældende regler.
  • Der ydes befordringsgodtgørelse efter gældende regler.
  • Skoledagen begynder kl. 8.30.
    Lektionslængden er på enten 45 eller 90 minutter.
Alle interesserede elever tilbydes besøgsdage, inden man træffer den endelige afgørelse om et skoleskifte.