Vanløse Privatskole er en mindre, lokal skole. Et spændende og kvalificeret alternativ til folkeskolen. Skolen omfatter et spor fra 0. til og med 9. klassetrin samt en skolefritidsordning, Labyrinten. Skolen er uafhængig af politiske, religiøse og økonomiske interesser og ledes af en forældrevalgt bestyrelse med lokal tilknytning.

Vanløse Privatskole som Bond-univers

Vi har haft praktikant sidste skoleår, som har skrevet et sjovt og overraskende portræt af vores skole. Tryk på linket for at få en humoristisk rundtur på vores skole.
Link: http://vanloeseprivatskole.skoleporten.dk/sp/p268050/file/Fullscreen/677384e7-5498-41ca-8e68-1c03da8fda7c

Lone Nielsen den 17-01-2017

9. klasse skoleåret 2017-18:

Vi forventer ledig plads til 9. klasse skoleåret 2017-18.

Vi tilbyder et målrettet fagligt forløb frem mod afgangsprøverne i 9. klasse med fokus på faglighed, selvstændige arbejdsvaner og uddannelsesparathed.

Vi har tysk (og ikke fransk) som 2. fremmedsprog.

Opskrivning: Se punktet optagelse og indsend opskrivningsblanket vedlagt elevplan og karakterblad fra nuværende skole.

Kontakt Lone Nielsen på 38715685 for yderligere information.

Lone Nielsen den 25-08-2016

Ventelister kommende 0. klasser:

Vi har meget lange ventelister til skolestart i de kommende 0. klasser - helt frem til 0. klasse 2020.
    Kontakt eventuelt skolen for at høre nærmere.

Ventelister 1. - 9. klasse:

Vi har normalt ventelister til alle klasser - kontakt eventuelt skolen for opskrivning eller udfyld opskrivningsblanket (se under punktet "optagelse").
    Bemærk: Vi udbyder tysk (og ikke fransk) som 2. fremmedsprog.