Vanløse Privatskole er en mindre, lokal skole. Et spændende og kvalificeret alternativ til folkeskolen. Skolen omfatter et spor fra 0. til og med 9. klassetrin samt en skolefritidsordning, Labyrinten. Skolen er uafhængig af politiske, religiøse og økonomiske interesser og ledes af en forældrevalgt bestyrelse med lokal tilknytning.

Vanløse Privatskole som Bond-univers

Vi har tidligere haft en praktikant, som har skrevet et sjovt og overraskende portræt af vores skole. Tryk på linket for at få en humoristisk rundtur på vores skole.
Link: http://vanloeseprivatskole.skoleporten.dk/sp/p268050/file/Fullscreen/677384e7-5498-41ca-8e68-1c03da8fda7c

Jan Vejlin den 10-12-2018
    Skoleintra

Kære Elever og Forældre

Skoleintra har i en periode haft et problem som gør at en hel del brugere ikke kan logge på intra fra deres smartphones eller tablets, samt på hjemmecomputere.

Skoleintra / itsLearning arbejder på problemet men kan ikke finde en løsning på det.

Lige nu og her har jeg fundet ud af at man kan komme på intra hvis man logger ind med "Chrome" browseren, dog er jeg ikke sikker på at det vil virke for alle, og andre browsere kan måske også bruges til fortsat at få adgang til intra.

Mvh Jan
    Lone Nielsen den 08-05-2018
    Her er skolens nyeste tilsynsrapport